lauantai 27. elokuuta 2011

Tästä se lähtee =)

Työkaverini on jo useampaan otteeseen kysellyt minulta, milloin aion perustaa oman käsityökaupan. Lievästi vainoharhaisena olen ajatellut haluaako hän päästä minusta eroon ja nyt päädyin siihen tulokseen, että pakkohan se käsityökauppa on perustaa, kun vielä intoa riittää. Voi sitten esitellä tämän blogin, kun hän seuraavan kerran asiasta kyselee =D
Tämä on lähtöasetelma.

Ja tässä on jo etuseinä poissa. Seuraavaksi pitäisi maalata koko häkki. Eikä pienintä hajua minkä väriseksi. Tarkoitus olisi koota koko homma mahdollisimman kierrätys ja jo varastosta löytyvistä tarvikkeista. Ja maalin etsintä on sitten puolison varastoihin iskemistä. Spray maalillahan tämä on maalattava, sillä siinä menee ikä ja terveys, jos tuota pensselillä alkaa maalaamaan.

Varastosta kyllä löyty jos jonkinlaista tarveainetta, sillä muutama vuosi sitten piipahdin Carita Oksan nukkekoti kurssilla Tuusulan kansalaisopistolla ja silloin tuli hankittua jos jotakin tarveainetta. Ja kun periaatteella "tukkupakkaus tulee aina halvemmaksi" hankkii tavaroita niin kyllähän niitä sitten riittää projektiin jos toiseenkin.

Toiveena on, että saisin tehtyä edes joka toinen jos ei joka viikko tätä hieman eteenpäin ja siten myös päivityksiä tulee jos ei joka viikko niin sitten ainakin pari kertaa kuukaudessa.

Tästä se lähtee!

2 kommenttia:

  1. Ihana lankakauppa tulossa sinulle. <mielenkiintoista nähdä kuinka toteutat sen.

    VastaaPoista
  2. Kauppa kuin kauppa; kauppahan se on minikauppakin! Hauska haaveiden toteutus! :)

    VastaaPoista